Zorgeloos onderhoud met 15% voordeel

Houd uw Volvo in optimale staat met het Volvo Service Plan en beheer uw onderhoudskosten efficiënt. Profiteer van zorgeloos onderhoud met een voordeel van 15%, waarbij u vooraf een vaste totaalprijs betaalt en kunt kiezen uit verschillende looptijden. Dit plan garandeert 24/7 bescherming onderweg met het Volvo Assistance pechhulpprogramma. Bovendien draagt regelmatig onderhoud bij aan het behoud van de lange termijn waarde en de betrouwbaarheid van uw Volvo. Ontwikkeld om aan de behoeften van elke Volvo-eigenaar te voldoen, van gloednieuwe tot 10 jaar oude modellen, biedt dit plan een perfect onderhouden voertuig zonder verrassingen.

Het Volvo Service Plan

Met diverse contractopties, inclusief de mogelijkheid om slijtageonderdelen op te nemen bij de aanschaf van een nieuwe Volvo, geniet u van volledig zorgeloos onderhoud. Het plan biedt verschillende contractopties met een vast aantal onderhoudsmomenten, inclusief de mogelijkheid om slijtageonderdelen op te nemen bij de aanschaf van een nieuwe Volvo. Bovendien maakt de Service Plan calculator inzichtelijk voor welk bedrag het plan voor uw Volvo beschikbaar is. Zo kunt u in één keer het fabriek voorgeschreven onderhoud voor een bepaalde periode of maximale kilometrage afnemen, en dat met een aantrekkelijk voordeel van 15%.

Alle voordelen samengevat:

• Door onderhoudskosten efficiënt te beheren voorkomt u financiële verrassingen.
• Kies de duur van uw Service Plan, van één tot vijf jaar.
• Vertrouw op onze ervaren monteurs voor het beste onderhoud.
• Profiteer van 15% voordeel op onderhoud.
• We gebruiken alleen originele Volvo-onderdelen om de kwaliteit te waarborgen.
• 24/7 pechhulp met Volvo Assistance in heel Europa.
• Regelmatig onderhoud draagt bij aan het waardebehoud van uw Volvo.

Bereken uw Volvo Service Plan

Een perfect onderhouden Volvo? Kies voor het Volvo Service Plan bij Volvo Cappendijk. Ontdek hoe het Volvo Service Plan u kan helpen om uw Volvo in topconditie te houden. Bereken meteen uw passende Volvo Service Plan.