Service en onderhoud

Uw Volvo is onze zorg

Wat uw Volvo ook nodig heeft, Cappendijk levert de juiste verzorging. We besteden veel aandacht aan onderhoud en reparaties, zodat u ontspannen en veilig blijft rijden. Of uw auto nu toe is aan schone bekleding, het verwisselen van een band of een apk-keuring; een afspraak is zo gemaakt. U neemt contact op met de vestiging van uw keuze. Of u plant uw afspraak gemakkelijk online, waarna u direct in contact staat met uw Personal Service Technician (PST). Wilt u geen zorgen over onderhoud? Kies dan voor het Volvo Serviceplan en profiteer van veel voordelen en bespaar op uw onderhoudskosten. Onze technici zijn overigens echte experts. Ze werken zorgvuldig volgens de Volvo-fabrieksvoorschriften. Efficiënt zijn wij eveneens. De meeste werkzaamheden kunnen gedaan worden terwijl u wacht. Voor u het weet is uw Volvo weer in topconditie en bent u onderweg, met vele kilometers te gaan!

MEER OVER CAPPENDIJK

Onze kwaliteit

Vestigingen

Cappendijk Goes

CONTACT

0113-275000
volvo.goes@cappendijk.nl

Pearyweg 17
( CAR VILLAGE® )
4462 GT Goes

OPENINGSTIJDEN

Maandag t/m vrijdag:
08.00 tot 17.30 uur

Donderdagavond:
18.00 tot 21.00 uur

Zaterdag:
09.00 tot 17.00 uur

Cappendijk Terneuzen

CONTACT

0115-697455
info@cappendijk.nl

Mr.F.J.Haarmanweg 49
4538 AN Terneuzen

OPENINGSTIJDEN

Maandag t/m vrijdag:
08.00 tot 17.30 uur

Zaterdag:
09.00 tot 17.00 uur

Onderhoud

In onze werkplaats gaan we deskundig te werk. En onze betrokkenheid beperkt zich niet tot alleen tot de meest recente auto’s. Ook de oudere Volvo’s met kilometers op de teller verdienen het om goed onderhouden te worden. Onze technici weten daarom alles van diverse Volvo-modellen: oud en nieuw. Waar het vuil zich ophoopt, hoe de afwerking in topconditie blijft en wat er nodig is voor veilig rijplezier. De technici zetten net zo gemakkelijk uw auto in de wax als dat zij het interieur reinigen of u auto motorisch nalopen. We verzekeren u graag van veiligheid en het behoud van waarde. Wat kunnen we voor u betekenen?

Reparatie

Veiligheid zit in ons DNA. Vanzelfsprekend kunt u bij Cappendijk terecht voor Volvo erkend schadeherstel. Onze experts staan voor u klaar; of u nu motorische schade heeft opgelopen of u herstelwerkzaamheden wilt laten uitvoeren aan de lak of ruit. De door ons opgeleide specialisten kennen alle Volvo-specificaties tot in de kleinste details. Geen enkele reparatie is daardoor een probleem. Bovendien maken wij uitsluitend gebruik van originele Volvo-onderdelen. Zo kunnen we exact volgens de fabrieksvoorschriften werken met correcte montagematerialen. Uw auto krijgt gegarandeerd de oorspronkelijke veiligheidswaarde terug. Daarnaast heeft u levenslange garantie op alle reparaties. Waarmee mogen we u helpen?

Service

De allerbeste service, dat is een belofte van Volvo en Volvo Cappendijk aan u. We bieden 24/7 hulp bij pech onderweg in Nederland en andere Europese landen. Maar ook de wettelijk verplichte APK-keuring inclusief RDW-afmelding voeren wij effectief voor u uit. Eventueel halen we uw auto zelfs bij u op en brengen deze naderhand weer thuis. Nog een voorbeeld van onze kwalitatieve dienstverlening: bij iedere onderhoudsbeurt is een gratis software update inbegrepen. Ook checken we nauwlettend of uw veiligheidscamera’s en sensoren feilloos werken. Ontdek de vele servicemogelijkheden van Volvo Cappendijk zelf. Maakt u direct een afspraak?
"Bij Cappendijk kunt u terecht in onze hightech werkplaats voor alle reparaties. Wij zorgen ervoor dat u altijd veilig op weg kunt!"
Jos van der Valk Monteur

Afspraak maken

U plant gemakkelijk een afspraak met uw persoonlijke monteur (PST). Het voordeel daarvan is dat u in direct contact staat met een Volvo-expert. U bent snel op de hoogte van de werkzaamheden aan uw auto. En samen met onze techneut beslist u welke werkzaamheden aan uw Volvo uitgevoerd worden. U krijgt dus precies die service die uw Volvo nodig heeft. Afspraak maken