Volvo Cappendijk

Persoonlijk en familiair

Op twee prominente locaties in Zeeland houden wij de kwaliteit van Volvo dagelijks hoog. Terneuzen en Goes zijn onze thuisstations. Van hieruit staan wij voor u klaar met de allernieuwste modellen, een ‘state of the art’ werkplaats en advies omtrent lease en financiering. Heeft u periodiek onderhoud gepland? Bij Cappendijk geeft u de sleutels af in de wetenschap dat uw auto altijd door een specialist wordt nagekeken. Dat voelt betrouwbaar. Wilt u advies over aankoop of bent u benieuwd naar een van onze financieringsmogelijkheden? Wij bieden diepgaand verkoopadvies en uitstekende service. Meerdere malen werd Cappendijk zelfs verkozen tot Volvo Cars excellence dealer. Dat is iets waar we trots op zijn. Ervaar Volvo Cappendijk zelf. Maak gerust een tussenstop!

MEER OVER CAPPENDIJK

Onze kwaliteit

Vestigingen

Cappendijk Goes

CONTACT

0113-275000
volvo.goes@cappendijk.nl

Pearyweg 17
( CAR VILLAGE® )
4462 GT Goes

OPENINGSTIJDEN

Maandag t/m vrijdag:
08.00 tot 17.30 uur

Donderdagavond:
18.00 tot 21.00 uur

Zaterdag:
09.00 tot 17.00 uur

Cappendijk Terneuzen

CONTACT

0115-697455
info@cappendijk.nl

Mr.F.J.Haarmanweg 49
4538 AN Terneuzen

OPENINGSTIJDEN

Maandag t/m vrijdag:
08.00 tot 17.30 uur

Zaterdag:
09.00 tot 17.00 uur

Historie

1936

Oprichting Cappendijk

Kees Cappendijk, geboren in Kloosterzande op 15 mei 1904, begon op 16 jarige leeftijd te werken bij garagebedrijf van Door Weemaes in Groenendijk. Overdag werkte hij in deze garage terwijl hij 's winters in de avonduren naar de ambachtsschool ging om de theorie van het vak te leren. Vlak voor de oorlog startte Kees op deze plek het bedrijf Cappendijk.

1955

Axelsestraat Terneuzen

Op deze foto ziet u het pand op de Axelsestraat in Terneuzen. In deze periode werden er motorfietsen en auto’s verkocht. Sommigen zullen zich nog kunnen herinneren dat er toendertijd een tramrails door de straat liep. Zoals in die tijd gebruikelijk was stond er een benzinepomp voor de deur van de vestiging. Het pand bestaat nog steeds.

1963

Motor- en bromfietsen

Begin jaren '60 werd er geadverteerd met motor- en bromfietsen. Op de afbeelding kunt u een van de eerste advertenties uit die tijd zien.

1965

Van vader op zoon

In 1965 nam Tom Cappendijk het bedrijf over van vader Kees nadat hij zijn studie aan de Autoschool in Driebergen had afgerond.

1966

Aanbouw showroom

In 1966 werd de showroom aan het pand aan de Axelsestraat aangebouwd. In die tijd was Cappendijk nog Peugeot dealer, vanaf die tijd tot het jaar 1982.

1980

Mr. F.J. Haarmanweg

Eind jaren '80 werden er een groot aantal Volvo's afgeleverd vanuit het nieuwe pand op de Mr. F.J. Haarmanweg 49 in Terneuzen. Op deze foto kunt u zien hoe ze mooi op een rijtje zijn tentoongesteld.

2021

Persoonlijk en familiar

Tegenwoordig is Cappendijk Volvo uitgegroeid naar twee vestigingen, op de afbeelding ziet u de huidige vestiging in Terneuzen. Ook in Goes kunt u tegenwoordig terecht!

DUURZAAMHEID

Volvo en Cappendijk kennen een lange traditie in duurzaamheid. Alles wat wij doen draait om het beschermen van mensen, zowel in auto’s als daarbuiten. We maken deel uit van het probleem en voelen het daarom als onze plicht bij te dragen aan de oplossing. Vol toewijding zetten we ons in om de planeet te beschermen. We werken hard aan klimaatneutraliteit door hergebruik te maximaliseren en productieafval te minimaliseren. We zijn voorloper op het gebied van elektrificatie en streven naar een compleet elektrische transitie in 2030. Momenteel dragen onze elektrische en plug-in hybride auto’s al flink bij in de strijd tegen klimaatverandering. Duurzaamheid is voor ons de ultieme veiligheidstest.

ONDERSCHEIDING

Dankzij de expertise die wij in huis hebben, waarborgen we kwaliteit en een zo’n hoog mogelijk service. Wij lopen als autobedrijf voorop bij nieuwe ontwikkelingen, volgen allerlei trainingen en leiden onze monteurs intern op tot specialisten. Niet zonder reden is Volvo Cappendijk meerdere keren verkozen tot Volvo Cars excellence dealer. Een prestigieuze titel waarvoor Volvo-dealers beoordeeld worden op sales, service en klanttevredenheid. Daarnaast is autobedrijf Cappendijk ‘Erkend Duurzaam’ gecertificeerd. Het certificaat Erkend Duurzaam wordt uitgereikt door BOVAG en is het bewijs dat Cappendijk in alle facetten van de bedrijfsvoering duurzame verbeteringen heeft doorgevoerd. Uiteraard blijven wij constant in beweging, om dergelijke onderscheiding vast te houden en verder uit te breiden.