XC60 Essential Edition nu vanaf €59.995

Cappendijk introduceert een exclusieve toevoeging aan het Volvo-assortiment: de XC60 Essential Edition. Deze gestroomlijnde SUV combineert kracht en efficiëntie met luxe en geavanceerde technologie. De XC60 Essential Edition is de perfecte auto als u op zoek bent naar sportieve prestaties of een hoog niveau van comfort. Wacht echter niet te lang want dit model is in beperkte oplage leverbaar.

Sportieve prestaties en efficiëntie

Uitgerust met de T6 AWD Plug-in-Hybrid motor komen kracht en efficiëntie samen in de Volvo XC60 Essential Edition. Deze motor wordt standaard geleverd met het geavanceerde mild-hybride systeem, wat resulteert in een lager brandstofverbruik en minder CO2-uitstoot.

Luxe interieur en geavanceerde functies

Neem plaats in de Volvo XC60 Essential Edition en u wordt omgeven door luxe en geavanceerde technologie. Het interieur biedt comfortabele zitplaatsen voor alle inzittenden, met hoogwaardige materialen zoals premium leder. Geavanceerde functies die zorgen voor extra rijcomfort en gemak zijn onder meer navigatie via het geïntegreerde Google Maps en smartphone-integratie met Apple CarPlay en Android Auto.

Veiligheid is altijd de hoogste prioriteit bij Volvo, en de XC60 Essential Edition is uitgerust met geavanceerde veiligheidsvoorzieningen zoals City Safety, Pilot Assist, waarbij semi-autonoom rijden mogelijk is op snelwegen en Blind Spot Information System (BLIS) dat u waarschuwt voor voertuigen in uw dode hoek.

Ontdek de Volvo XC60 Essential Edition zelf

Bent u nieuwsgierig naar de nieuwe Volvo XC60 Essential Edition? Kom langs in onze showroom in Goes of Terneuzen en maak een proefrit. Onze deskundige medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. We kunnen u voorzien u van een vrijblijvende offerte en/of inruilvoorstel. We kijken ernaar uit u te ontvangen bij Volvo Cappendijk.

Let op: de beschreven specificaties en functies van de Volvo XC60 Essential Edition kunnen variëren per model en uitvoering. Neem contact op met onze showroom voor de meest recente informatie.