XC90

SUV

Deze krachtige SUV beschermt niet alleen uw dierbaren. U beschermt er ook hun toekomst mee. Met deze plug-in hybrid beperkt Volvo zoveel mogelijk brandstofverbruik en uitstoot. En dat terwijl deze XC90 SUV stevige vierwielaandrijving heeft en ruimte biedt aan maar liefst 7 zitplaatsen. Wat dat betreft is dit is een flinke bolide waarin iedere passagier voldoende bewegingsruimte heeft. Dankzij het kantelbare panoramadak geniet u van frisse lucht en een prachtig zicht op de omgeving. Een ideale familieauto, zonder af te doen aan elegantie. De Volvo X90 is prachtig vormgegeven volgens Scandinavisch design. Zeiden we al dat deze Volvo is volgeladen met innovatieve technologie? Het is een SUV die u niet alleen van dichtbij moet zien, maar vooral achter het stuur moet ervaren. U hoeft alleen een afspraak bij Volvo Cappendijk in te plannen. Benieuwd of deze manier van rijden iets voor u is? Neem gerust contact op voor een proefrit.

Veiligheid

Slimme bescherming

Intelligente rijhulptechnologie detecteert andere voertuigen, voetgangers, fietsers en grotere dieren, en helpt zo botsingen te voorkomen.

Moeiteloos parkeren

Vier camera's bieden samen zes beelden, waaronder een 360° bovenaanzicht, en zijsensoren detecteren objecten rond de auto.

Op het juiste spoor

Bij risico op botsing met andere voertuigen, houdt BLIS™ u met waarschuwingen en actieve stuurondersteuning op het juiste spoor.

Ogen in de rug

Cross Traffic Alert helpt u achteruit te rijden bij beperkt zicht. Het systeem waarschuwt voor voertuigen achter u, en dankzij Autobrake remt uw Volvo automatisch als dat nodig is.

Informatie delen, gevaren vermijden

Met Connected Safety ontvangt en deelt u via de cloud real time informatie over weer- en verkeersomstandigheden, net als andere verbonden weggebruikers. Zo bent u – en zijn ook anderen – beter voorbereid op wat komt, en kunt u uw rijstijl of route daarop aanpassen.

Niet te dicht langs de kant

Achter het stuur kan een klein inschattingsfoutje of een moment van onoplettendheid grote gevolgen hebben. Het Run-Off Road Mitigation systeem helpt te voorkomen dat u van het wegdek raakt. Gaat u ongemerkt over buitenste rijbaanmarkering, dan stuurt de auto vanzelf bij. Indien nodig kan de auto ook automatisch bijremmen.

Comfort

Een helpende hand

Het rijhulpsysteem Pilot Assist helpt u een veilige afstand tot uw voorliggers te bewaren, uw snelheid constant te houden en midden op de rijbaan te blijven. Bovendien optimaliseert het systeem uw snelheid in de bochten, voor maximaal comfort.

Zuivere lucht in de auto

Ons geavanceerde Air Quality System houdt tot 95% van alle schadelijke fijnstofdeeltjes (PM 2.5) tegen. Dit zorgt voor schonere lucht in de auto, ongeacht de omstandigheden buiten. En dat is beter en gezonder voor u en uw passagiers.

Bowers & Wilkins

De perfect gepositioneerde Bowers & Wilkins-luidsprekers zorgen voor een kristalhelder geluid overal in de auto. Voor een high-end geluidservaring.

Blijf gefocust

Zonder uw ogen van de weg te halen kunt u via het head-up display u snelheid, navigatie en oproepen in de gaten houden.

Slim opgeladen

Geen wirwar van snoeren meer. De XC90 heeft een speciale ruimte voor uw smartphone, waardoor u uw toestel draadloos kunt opladen tijdens het rijden

Vrij uitzicht

Dankzij het kantelbare panoramadak geniet u van frisse lucht en een prachtig zicht op de omgeving. Het buitenleven ervaren kan op veel manieren!