XC60

SUV

Onze dynamische SUV is vernieuwd en slimmer dan ooit dankzij rijkelijk ingebouwde Google services. U bedient de functies voor entertainment en communicatie via een vertrouwde interface, simpelweg door uw stem te gebruiken. Dankzij het hoogwaardige audiosysteem van Bowers & Wilkins komt uw muzikale persoonlijkheid optimaal tot leven in deze bolide. U heeft toegang tot apps op Google Play en legt gemakkelijk handsfree contact met uw familie of collega’s. De XC60 heeft overigens de beste navigatie in zijn klasse. Dankzij realtime verkeersinformatie en automatische herberekening van uw route bereikt u probleemloos uw bestemming. Voeg hier de geraffineerde kracht van deze auto aan toe en tel daar een prachtig interieur én exterieur bij op, net als een chassis dat zowel comfort als controle biedt. Stap zelf in en u zal direct begrijpen waarom dit een bekroonde Scandinavische SUV is. Probeer de Volvo XC60 zelf eens. Neem gerust contact op met Volvo Cappendijk voor meer informatie!

Veiligheid

Op het juiste spoor

Het Blind Spot Information System – kortweg BLIS™ – ondersteunt bij het wisselen van rijbaan. Als het risico bestaat op een botsing met andere voertuigen naast of achter u, dan houdt BLIS™ u met waarschuwingen en actieve stuurondersteuning op het juiste spoor.

Slimme bescherming

Intelligente rijhulptechnologie detecteert andere voertuigen, voetgangers, fietsers en grotere dieren, en helpt zo botsingen te voorkomen. Op elk moment, overdag of 's nachts. Het systeem waarschuwt eerst de bestuurder en remt vervolgens automatisch als hij of zij niet reageert.

Ogen in de rug

Cross Traffic Alert helpt u achteruit te rijden bij beperkt zicht. Het systeem waarschuwt voor voertuigen achter u, en dankzij Autobrake remt uw Volvo automatisch als dat nodig is.

Extra veiligheid op kruisingen

Het veiligheidssysteem City Safety helpt onder meer op kruisingen. Slaat u af en dreigt u in botsing te komen met een tegemoetkomend voertuig, dan remt uw Volvo automatisch.

Altijd op het juiste spoor

Onbedoeld en ongemerkt de rijbaanmarkering overschrijden kan zeer gevaarlijke situaties opleveren met tegenliggers en ander verkeer. Dankzij Lane Keeping Aid detecteert uw Volvo wanneer dit gebeurt. Het stuur wordt automatisch gecorrigeerd als u niet op het waarschuwingssignaal reageert. Zo blijft u veilig op het juiste spoor.

Moeiteloos parkeren

Parkeer vol vertrouwen dankzij vier camera's die een 360° bovenaanzicht bieden, en zijsensoren die objecten naast de auto weergeven. Zo kunt u heel eenvoudig in en uit de krapste parkeerplaatsen rijden.

Comfort

Zuivere lucht in de auto

Ons geavanceerde Air Quality System houdt tot 95% van alle schadelijke fijnstofdeeltjes (PM 2.5) tegen. Dit zorgt voor schonere lucht in de auto, ongeacht de omstandigheden buiten. En dat is beter en gezonder voor u en uw passagiers.

Uw eigen voorkeur

De auto voorverwarmen, voorkoelen en nog veel meer: regel het heel eenvoudig voordat u instapt met de Volvo Cars app.

Omhoog of omlaag

Pas uw rijervaring aan door uw ideale rijmodus in te stellen en laat de actieve luchtvering van uw XC60 automatisch de hoogte aanpassen terwijl u rijdt. Met vier verschillende instellingen kunt u het chassis aanpassen aan uw persoonlijke voorkeuren en rijstijl.

Blijf gefocust

Houd uw aandacht op de weg gericht met het head-up display van de XC60, dat belangrijke informatie zoals uw snelheid, navigatieaanwijzingen en inkomende oproepen direct op de voorruit projecteert. Zo blijft u verbonden zonder afleidingen.

Slim opgeladen

Kies voor het pakket Digital Services en profiteer van de handige snellaadfunctie. Daarmee laadt u compatible devices eenvoudig, overzichtelijk en draadloos op in het speciale opbergvak.

Luxe zonder leder

Ervaar de luxe van onze nieuwe wolmixbekleding in de XC60, die niet alleen mooi en duurzaam is, maar ook zorgt voor een comfortabele en sfeervolle rijervaring. Geniet van hoogwaardig vakmanschap en stijlvolle luxe, zonder compromissen te hoeven sluiten.