V90

Estate

Stijlvol onderweg vandaag, met morgen in het achterhoofd. Dat is de Volvo V90; een iconische estate uit Scandinavië met ingebouwde Google Services. Verkrijgbaar als plug-in hybrid of mild hybrid. Beide met all wheel aandrijving, verfijnde prestaties en een vlotte, krachtige rijervaring. Deze Volvo is gemaakt voor avontuur. Of je nu vooral in de stad rijdt of liever buitenaf toert. Neem plaats achter het stuur en ervaar de elegantie en eersteklas luxe van de V90; met een perfecte balans tussen comfort en precisie. Dit uit zich in premium features voor media en audio. De verbluffende kwaliteit van Bowers & Wilkins zorgt voor een high-end geluidservaring. Het interieur oogt luxueus dankzij mooie kleding en ledverlichting, maar er is ook een zee aan ruimte vanbinnen door het ruime ontwerp van de V90. Verzamel het hele gezin, pak uw spullen en trek eropuit. Dat begint met een proefrit!

Veiligheid

Op het juiste spoor

Het Blind Spot Information System – kortweg BLIS™ – ondersteunt bij het wisselen van rijbaan. Als het risico bestaat op een botsing met andere voertuigen naast of achter u, dan houdt BLIS™ u met waarschuwingen en actieve stuurondersteuning op het juiste spoor.

Slimme bescherming

Intelligente rijhulptechnologie detecteert andere voertuigen, voetgangers, fietsers en grotere dieren, en helpt zo botsingen te voorkomen.

Ogen in de rug

Het Cross Traffic Alert-systeem waarschuwt u voor voertuigen achter u, en dankzij Autobrake remt uw Volvo automatisch als dat nodig is.

Extra veiligheid op kruisingen

Veiligheidssysteem City Safety helpt u onderweg. Dreigt u in botsing te komen met een tegemoetkomend voertuig, dan remt uw Volvo automatisch.

Altijd op het juiste spoor

Onbedoeld en ongemerkt de rijbaanmarkering overschrijden kan zeer gevaarlijke situaties opleveren met tegenliggers en ander verkeer. Dankzij Lane Keeping Aid detecteert uw Volvo wanneer dit gebeurt. Het stuur wordt automatisch gecorrigeerd als u niet op het waarschuwingssignaal reageert. Zo blijft u veilig op het juiste spoor.

Moeiteloos parkeren

Parkeer met meer vertrouwen in de V90 estate, dankzij Visual Park Assist met 360° view. Vier camera's bieden samen zes beelden, waaronder een 360° bovenaanzicht, en zijsensoren detecteren objecten rond de auto.

Comfort

Een zee aan ruimte

Het ruime ontwerp en de veelzijdige laad- en zitmogelijkheden geven u alle vrijheid om ontspannen op weg te gaan. Verzamel het hele gezin, pak uw spullen en trek eropuit.

Altijd in evenwicht

De luchtvering achter reageert onmiddellijk en past de hoogte, de stabiliteit en het comfortniveau aan. Zo verloopt elke rit even soepel, hoeveel bagage of passagiers u ook vervoert.

Blijf gefocust

Via het head-up display houdt u uw snelheid, navigatie en oproepen in de gaten. En dat allemaal zonder uw ogen van de weg te halen.

Uw eigen voorkeur

De auto voorverwarmen, voorkoelen en nog veel meer: regel het heel eenvoudig voordat u instapt met de Volvo Cars app.

De juiste sfeer

Creëer de sfeer die bij u past, door de helderheid en kleuren van de strategisch geplaatste LED-lichten aan te passen aan uw stemming.

Slim opgeladen

Kies voor het pakket Digital Services en profiteer van de handige snellaadfunctie. Daarmee laadt u compatible devices eenvoudig, overzichtelijk en draadloos op in het speciale opbergvak.