V60

Estate

Ontworpen voor uw leven; de V60 estate. Tenminste als u houdt van dynamiek en avontuur. Deze Volvo is veelzijdig en een stevig staaltje Scandinavisch vakmanschap. Rijden in dit model, plug-in hybrid of mild hybrid, staat synoniem voor genieten en een minimale uitstoot. Het is dan ook een geliefde familie estate, voorzien van allerlei technologie. Op uw manier houdt u op elk moment de controle, dankzij slimme toepassingen voor comfort en gemak. Ga voor ultieme luxe met Inscription of voor sportieve dynamiek met R-Design. U heeft hoe dan ook voldoende plek voor bagage (maar liefst 529 liter) en alle bewegingsruimte voor uzelf en vier passagiers. Over het meenemen van spullen gesproken; de achterklep opent u handsfree. Houdt u van een high-end geluidservaring? De perfect gepositioneerde Bowers & Wilkins-luidsprekers zorgen voor een kristalhelder geluid overal in de auto. Zo combineert u plezier en veiligheid. Iets voor u?

Veiligheid

Op het juiste spoor

Bij risico op botsing met andere voertuigen, houdt BLIS™ u met waarschuwingen en actieve stuurondersteuning op het juiste spoor.

Slimme bescherming

Intelligente rijhulptechnologie detecteert andere voertuigen, voetgangers, fietsers en grotere dieren, en helpt zo botsingen te voorkomen.

Ogen in de rug

Het Cross Traffic Alert-systeem waarschuwt u voor voertuigen achter u, en dankzij Autobrake remt uw Volvo automatisch als dat nodig is.

Informatie delen, gevaren vermijden

Met Connected Saftey ontvangt en deelt u via de cloud real time informatie over weer- en verkeersomstandigheden, net als andere verbonden weggebruikers. Zo bent u – en zijn ook anderen – beter voorbereid op wat komt, en kunt u uw rijstijl of route daarop aanpassen.

Niet te dicht langs de kant

Achter het stuur kan een klein inschattingsfoutje of een moment van onoplettendheid grote gevolgen hebben. Het Run-Off Road Mitigation systeem helpt te voorkomen dat u van het wegdek raakt. Gaat u ongemerkt over buitenste rijbaanmarkering, dan stuurt de auto vanzelf bij. Indien nodig kan de auto ook automatisch bijremmen.

Comfort

Altijd stabiel

De geavanceerde vierwielaandrijving stuurt extra vermogen naar de wielen die dit het meest nodig hebben. Voor een stabiele rit op elke ondergrond, onder alle weersomstandigheden.

Mild hybride

Bespaar brandstof met onze mild hybride-aandrijflijn die remenergie van de auto terugwint en opslaat als elektriciteit, om later de elektromotor te voeden. Voor een inspirerende rijervaring.

Puur rijplezier

Nauwkeurige, pittige reacties en een dynamische, ontspannen rijervaring. Dankzij het geavanceerde chassis hoeft u alleen nog maar te genieten.

Uw eigen voorkeur

De auto voorverwarmen, voorkoelen en nog veel meer: regel het heel eenvoudig voordat u instapt met de Volvo Cars app.

Slim opgeladen

Geen wirwar van snoeren meer. De V60 heeft een speciale ruimte voor uw smartphone, waardoor u uw toestel draadloos kunt opladen tijdens het rijden.

Smartphone-integratie

Integreer uw smartphone met het centrale display van uw Volvo. Zo kunt u alle vertrouwde functies van uw telefoon gebruiken via het touchscreen, via de bediening op het stuur of met uw stem.