V60 Mild Hybrid

Estate

Stap in de V60 mild hybride en ervaar een perfecte combinatie van comfort, prestaties en milieuvriendelijkheid. Met zijn krachtige motor en geïntegreerde elektrische ondersteuning biedt de V60 een soepele en verfijnde rijervaring, zowel in de stad als op de snelweg. Deze moderne estate is ontworpen voor een actief leven, met volop ruimte voor al uw avonturen. Dankzij de 48V-accu en de geïntegreerde startgenerator draagt de V60 ook bij aan een schonere en efficiëntere rijervaring, met minder uitstoot en brandstofverbruik. Met zijn elegante exterieur, hoogwaardige interieurafwerking en geavanceerde technologische functies is de V60 mild hybride klaar om u en uw gezin te verwelkomen op al uw reizen. Maak nu een proefrit bij Volvo Cappendijk en laat u meevoeren door ultiem comfort.

Veiligheid

Op het juiste spoor

Bij risico op botsing met andere voertuigen, houdt BLIS™ u met waarschuwingen en actieve stuurondersteuning op het juiste spoor.

Slimme bescherming

Intelligente rijhulptechnologie detecteert andere voertuigen, voetgangers, fietsers en grote dieren, en helpt zo botsing te voorkomen.

Ogen in de rug

Het Cross Traffic Alert-systeem waarschuwt u voor voertuigen achter u, en dankzij Autobrake remt uw Volvo automatisch als dat nodig is.

Informatie delen, gevaren vermijden

Met Connected Saftey ontvangt en deelt u via de cloud real time informatie over weer- en verkeersomstandigheden, net als andere verbonden weggebruikers. Zo bent u - en zijn ook anderen - beter voorbereid op wat komt, en kunt u uw rijstijl of route daarop aanpassen.

Niet te dicht langs de kant

Achter het stuur kan een klein inschattingsfoutje of een moment van onoplettendheid grote gevolgen hebben. Het Run-Off Road Mitigation systeem helpt te voorkomen dat u van het wegdek raakt. Gaat u ongemerkt over buitenste rijbaanmarkering, dan stuurt de auto vanzelf bij. Indien nodig kan de auto ook automatisch bijremmen.

Comfort

Stabiele wegligging

De geavanceerde vierwielaandrijving stuurt extra vermogen naar de wielen die dit het meest nodig hebben. Voor een stabiele rit op elke ondergrond, onder alle weersomstandigheden.

Puur rijplezier

Nauwkeurige reacties en een dynamische, ontspannen rijervaring. Dankzij het geavanceerde chassis hoeft u alleen nog maar te genieten.

Uw eigen voorkeur

Met de Volvo Cars app kunt u eenvoudig de auto voorverwarmen, voorkoelen en andere functies instellen voordat u instapt.

Slim opgeladen

Geen wirwar van snoeren meer. De V60 heeft een speciale ruimte voor uw smartphone, waardoor u uw toestel draadloos kunt opladen tijdens het rijden.

Smartphone-integratie

Integreer uw smartphone met het centrale display van uw Volvo. Zo kunt u alle vertrouwde functies van uw telefoon gebruiken via het touchscreen, via de bediening op het stuur en met uw stem.