V60 Cross Country

Estate

Ontdek de perfecte combinatie van avontuur en comfort met de Volvo V60. Deze avontuurlijke estate is ontworpen voor actieve gezinnen en avonturiers die op zoek zijn naar een betrouwbare metgezel voor al hun reizen. Dankzij zijn krachtige prestaties en geavanceerde veiligheidsvoorzieningen biedt de V60 optimale veiligheid en stabiliteit, zowel op de snelweg als op ruige terreinen. Het luxueuze interieur van de V60 garandeert een comfortabele en plezierige rijervaring, ondersteund door innovatieve technologieën zoals het premium audiosysteem van Bowers & Wilkins, het geavanceerde navigatiesysteem en het geïntegreerde infotainmentsysteem met touchscreen. Ervaar zelf het indrukwekkende comfort van de V60, boek vandaag nog een proefrit bij Volvo Cappendijk en laat u overtuigen door de veelzijdigheid en kracht van de Volvo V60. Op naar uw volgende avontuur.

Veiligheid

Op het juiste spoor

Bij risico op botsing met andere voertuigen, houdt BLIS™ u met waarschuwingen en actieve stuurondersteuning op het juiste spoor.

Slimme bescherming

Het City Safety-systeem detecteert voertuigen, voetgangers, fietsers en dieren om botsingen te voorkomen, met automatische remmen indien nodig.

Ogen in de rug

Het Cross Traffic Alert-systeem waarschuwt u voor voertuigen achter u, en dankzij Autobrake remt uw Volvo automatisch als dat nodig is.

Informatie delen, gevaren vermijden

Met Connected Saftey ontvangt en deelt u via de cloud real time informatie over weer- en verkeersomstandigheden, net als andere verbonden weggebruikers. Zo bent u – en zijn ook anderen – beter voorbereid op wat komt, en kunt u uw rijstijl of route daarop aanpassen.

Stabiele wegligging

De vierwielaandrijving en Off Road-rijmodus zorgen voor optimale tractie en grip, terwijl Hill Descent Control de veiligheid op steile hellingen verbetert.

Comfort

Altijd stabiel

De geavanceerde vierwielaandrijving stuurt extra vermogen naar de wielen die dit het meest nodig hebben. Voor een stabiele rit op elke ondergrond, onder alle weersomstandigheden.

Mild hybride

Bespaar brandstof met onze mild hybride-aandrijflijn die remenergie van de auto terugwint en opslaat als elektriciteit, om later de elektromotor te voeden. Voor een inspirerende rijervaring.

Puur rijplezier

Nauwkeurige, pittige reacties en een dynamische, ontspannen rijervaring. Dankzij het geavanceerde chassis hoeft u alleen nog maar te genieten.

Uw eigen voorkeur

De auto voorverwarmen, voorkoelen en nog veel meer: regel het heel eenvoudig voordat u instapt met de Volvo Cars app.

Slim opgeladen

Geen wirwar van snoeren meer. De V60 heeft een speciale ruimte voor uw smartphone, waardoor u uw toestel draadloos kunt opladen tijdens het rijden.

Smartphone-integratie

Integreer uw smartphone met het centrale display van uw Volvo. Zo kunt u alle vertrouwde functies van uw telefoon gebruiken via het touchscreen, via de bediening op het stuur of met uw stem.