S90 Recharge

Sedan

Ervaar de ongeëvenaarde luxe van de S90; Zweeds vakmanschap met een rustgevend, geraffineerd en verfijnd interieur. Als liefhebber van design en duurzaamheid, en iemand die geniet van premium media en audio, is de S90 echt uw ding. Deze sedan bedient u zonder handen, door te praten met Google. U stuurt de functies voor entertainment en communicatie aan via een vertrouwde interface – simpelweg door uw stem te gebruiken. Dankzij toegang tot apps op Google Play en het hoogwaardige audiosysteem van Bowers & Wilkins komt uw persoonlijkheid helemaal tot leven in uw auto. Kortom, een luxe uitgevoerde sedan met lage uitstoot. De Volvo S90 moet u niet alleen van dichtbij zien, maar vooral achter het stuur ervaren. Probeer het zelf eens!

Veiligheid

Op het juiste spoor

Bij risico op botsing met andere voertuigen, houdt BLIS™ u met waarschuwingen en actieve stuurondersteuning op het juiste spoor.

Slimme bescherming

Intelligente rijhulptechnologie detecteert andere voertuigen, voetgangers, fietsers en grotere dieren, en helpt zo botsingen te voorkomen.

Ogen in de rug

Cross Traffic Alert helpt u achteruit te rijden bij beperkt zicht. Het systeem waarschuwt voor voertuigen achter u, en dankzij Autobrake remt uw Volvo automatisch als dat nodig is.

Extra veiligheid op kruisingen

Veiligheidssysteem City Safety helpt u onderweg. Dreigt u in botsing te komen met een tegemoetkomend voertuig, dan remt uw Volvo automatisch.

Comfort

Zuivere lucht in de auto

Ons geavanceerde Air Quality System houdt tot 95% van alle schadelijke fijnstofdeeltjes (PM 2.5) tegen. Dit zorgt voor schonere lucht in de auto, ongeacht de omstandigheden buiten. En dat is beter en gezonder voor u en uw passagiers.

Luxe op de achterbank

Ook op de achterbank geniet u van optimaal comfort dankzij de royale beenruimte en het verfijnde nappaleer. De exclusieve middenarmsteun heeft handige opbergmogelijkheden en biedt extra ontspanning tijdens lange ritten.

Een helpende hand

Volvo's rijhulpsystemen bieden op verschillende manieren ondersteuning tijdens het rijden. Zo helpen ze u om op het midden van de rijbaan te blijven, een veilige afstand tot uw voorliggers te bewaren, uw snelheid constant te houden en te remmen in geval van nood.

Blijf gefocust

Via het head-up display houdt u uw snelheid, navigatie en oproepen in de gaten. En dat allemaal zonder uw ogen van de weg te halen.

Uw eigen voorkeur

De auto voorverwarmen, voorkoelen en nog veel meer: regel het heel eenvoudig voordat u instapt met de Volvo Cars app.

Een kwestie van detail

Deze versnellingspook van echt Zweeds kristal is exclusief ontworpen en handgemaakt door de glaskunstenaars van Orrefors® voor Volvo's Inscription modellen. Eén van de vele details in het design die Scandinavische luxe ademen.