S60

Sedan

De Volvo S60 is sportief en dynamisch. Een stijlvol model met zeer complete uitrusting. Welke uitvoering van deze sedan het beste bij u past, dat bepaalt u natuurlijk zelf. Gaat u voor ultieme luxe met Inscription of voor sportiviteit met R-Design? Hoe dan ook, als u kiest voor een S60, geniet u van de ultieme beleving van performance en wegligging. Deze sportsedan houdt rekening met de toekomst, zonder in te leveren op de prestaties van vandaag. De elektromotor en verbrandingsmotor van de mild hybrid beperkt emissies zo veel mogelijk. De elektromotor en verbrandingsmotor werken samen om de uitstoot te beperken, waarbij remenergie wordt teruggewonnen om de elektromotor te voeden. Stap in en ervaar het ruimtelijke interieur met panoramadak en geniet van de ondersteuning van geavanceerde rijhulpsystemen, zoals Pilot Assist. Benieuwd? Maak zelf kennis met de Volvo S60 en boek vandaag nog een proefrit bij Volvo Cappendijk!

Veiligheid

Op het juiste spoor

Bij risico op botsing met andere voertuigen, houdt BLIS™ u met waarschuwingen en actieve stuurondersteuning op het juiste spoor.

Slimme bescherming

Intelligente rijhulptechnologie detecteert andere voertuigen, voetgangers, fietsers en grotere dieren, en helpt zo botsingen te voorkomen.

Ogen in de rug

Het Cross Traffic Alert-systeem waarschuwt u voor voertuigen achter u, en dankzij Autobrake remt uw Volvo automatisch als dat nodig is.

Moeiteloos parkeren

Parkeer met meer vertrouwen dankzij Visual Park Assist met 360° view. Vier camera's bieden samen zes beelden, waaronder een 360° bovenaanzicht, en zijsensoren detecteren objecten rond de auto.

Informatie delen, gevaren vermijden

Met Connected Saftey ontvangt en deelt u via de cloud real time informatie over weer- en verkeersomstandigheden, net als andere verbonden weggebruikers. Zo bent u – en zijn ook anderen – beter voorbereid op wat komt, en kunt u uw rijstijl of route daarop aanpassen.

Niet te dicht langs de kant

Achter het stuur kan een klein inschattingsfoutje of een moment van onoplettendheid grote gevolgen hebben. Het Run-Off Road Mitigation systeem helpt te voorkomen dat u van het wegdek raakt. Gaat u ongemerkt over buitenste rijbaanmarkering, dan stuurt de auto vanzelf bij. Indien nodig kan de auto ook automatisch bijremmen.

Comfort

Puur rijplezier

Nauwkeurige, pittige reacties en een dynamische, ontspannen rijervaring. Dankzij het geavanceerde chassis hoeft u alleen nog maar te genieten.

Houd de controle

Regen, zon, hagel of sneeuw houden u niet tegen. Rijhulptechnologie en geavanceerde vierwielaandrijving zorgen ervoor dat u altijd de controle houdt, ongeacht de weersomstandigheden.

Zuivere lucht in de auto

Ons geavanceerde Air Quality System houdt tot 95% van alle schadelijke fijnstofdeeltjes (PM 2.5) tegen. Dit zorgt voor schonere lucht in de auto, ongeacht de omstandigheden buiten. En dat is beter en gezonder voor u en uw passagiers.

Vrij uitzicht

Geniet van een ruimtelijk gevoel en een vrij uitzicht dankzij het panoramadak, waardoor natuurlijk licht de bolide binnenstroomt en het interieur een open en luxe uitstraling krijgt.

Een helpende hand

Ondersteuning tijdens het rijden. Het rijhulpsysteem Pilot Assist helpt u een veilige afstand tot uw voorliggers te bewaren, uw snelheid constant te houden en midden op de rijbaan te blijven. Bovendien optimaliseert het systeem uw snelheid in de bochten, voor maximaal comfort.

Bowers & Wilkins

De perfect gepositioneerde Bowers & Wilkins-luidsprekers zorgen voor een kristalhelder geluid overal in de auto. Voor een high-end geluidservaring.