Cappendijk Volvo Premium Assistance actie

Ga je deze zomer op reis? Naar het warme Zuid Frankrijk of richting het heerlijke Griekenland? Klinkt goed! We gaan er natuurlijk van uit dat jouw Volvo helemaal piekfijn in orde is. De kans is namelijke groot dat je al een zomercheck hebt laten uitvoeren! Toch komt autopech soms als een vervelende verrassing. Zeker als je daar zelf niets aan kunt doen. Wij van Cappendijk Volvo zorgen er daarom graag voor dat jouw reis zorgeloos verloopt, ook als het even tegen zit. Als uitbreiding van Volvo Assistance bieden we namelijk nu ook Volvo Premium Assistance; dé pechservice voor heel Europa, inclusief je thuisstad!

Volvo Premium Assistance is verkrijgbaar voor voor slechts €45,- per jaar. Hierdoor heb je het gemak van 24/7 hulp in binnen- en buitenland. Dat is nog niet alles, je profiteert namelijk ook onder andere van de volgende extra voordelen:

  • jouw bagage is meeverzekerd voor een totaalbedrag van €500,-
  • 30 dagen aaneengesloten vervangend vervoer, ook in het buitenland
  • tot max. 5 nachten verblijf in een hotel voor max. €125,- per persoon per nacht voor de inzittende(n) van de Volvo

Genoeg reden dus om gebruik te maken van deze speciale aanbieding. Meer weten? Neem dan even contact op of kom langs in een van de vestigingen van Cappendijk Volvo!