Cappendijk neemt Volvo Customer Satisfaction Award in ontvangst

Een mensgerichte focus, passie voor klanten en service op het allerhoogste niveau hebben ervoor gezorgd dat onze vestiging door Volvo Car Nederland is beloond met de Customer Satisfaction Award 2023. Het Cappendijk Volvo-team behoort hiermee tot een selecte groep Volvo-dealers, die zich heeft onderscheiden op de premium klantervaring die Volvo biedt op sales en service.

Marcel Cappendijk, Directeur: “Het hele jaar werken we met passie aan de beste ervaring en service voor onze klanten. Deze Volvo-award maakt ons trots en is, naast de hoge klanttevredenheidsscores, de beloning voor onze inzet. Ook in 2024 staan we weer voor onze klanten klaar en zetten we ons volledig in om hen een premium klantervaring te bieden.

Today, tomorrow, together

Volvo streeft niet alleen naar optimale verkeersveiligheid, duurzaamheid en freedom to move, maar ook naar de hoogste klanttevredenheid. Als premium merk wil Volvo Car Nederland met het eigen Award-programma voor dealers voortdurend bijdragen aan het verbeteren van klantervaringen bij de Nederlandse Volvo-dealers. Alleen samen met de Volvo-dealers kan Volvo ervoor zorgen dat alle schakels uit het verkoop- en serviceproces vlekkeloos verlopen. Nu en in de toekomst om onze klanten aan ons te binden.