Volvo’s Black Editions

Volvo introduceert de Black Editions! Deze bijzondere serie omvat de V60, S60, XC60 en XC90 modellen, volledig uitgevoerd in zwart. Zelfs de grille en het embleem zijn in zwart uitgevoerd, wat zorgt voor een unieke uitstraling. Ontdek het ultieme gevoel van luxe en sportiviteit.

Black Editions hebben iets magisch

Zwart heeft iets magisch, iets ondoorgrondelijks. Het straalt kracht, formaliteit en elegantie uit, wat perfect tot uiting komt in de nieuwe ‘Black Edition’ van Volvo. Elk detail van deze auto is verfraaid met zwarte accenten, zelfs de vijfspaaks lichtmetalen velgen zijn zwart. Het resultaat is adembenemend!

De ‘Black Edition’ is verkrijgbaar in verschillende modellen, waaronder de V60, S60, XC60 en XC90. Elk model is beschikbaar in een Plus en Ultimate variant, die verschillen qua motorkracht. De T6 en T8 modellen van de ‘Black Edition’ bieden bijvoorbeeld een verbazingwekkende kracht van maximaal 426 pk!

Naast de krachtige motor zijn de sportstoelen van de ‘Black Edition’ bekleed met nappaleder en voorzien van ventilatie. Dit alles geeft de auto niet alleen een sportieve en elegante uitstraling, maar biedt ook extra luxe. Met deze auto heeft u totale controle, gecombineerd met een sterk vermogen. De ‘Black Edition’ is een editie waar u nooit op uitgekeken raakt!

Proefrit maken?

Stap in de nieuwe ‘Black Edition’ van Volvo en laat u betoveren door zijn mystieke uitstraling. Wacht niet langer en plan nu een afspraak om deze sensationele auto zelf te ervaren: Plan een proefrit.