NIEUW: Volvo EX30

Enthousiast introduceert Cappendijk de nieuwste toevoeging aan de Volvo-familie. Een volledige elektrische SUV, namelijk de splinternieuwe EX30! Dit innovatieve model is zojuist op de markt gekomen en belooft een ware sensatie op de weg te zijn.

Compacte vorm, grootste impact

De EX30 is onze kleinste SUV ooit. Met zijn verfijnde design is deze Volvo een lust voor het oog. Maar het is niet alleen zijn uiterlijk dat indruk maakt. Buiten het zicht schuilt een efficiënte elektrische aandrijving en batterij die zorgen voor een duurzame rijervaring met voldoende actieradius. Of u nu op zoek bent naar avontuurlijke ritten in de stad of langere tochten over de snelweg, de EX30 biedt comfort, prestaties en betrouwbaarheid in één pakket.

Allerhoogste veiligheidsniveau

De EX30 is ontworpen met aandacht voor detail en biedt een scala aan geavanceerde technologieën en geavanceerde veiligheidsvoorzieningen. Door Opening Alert zorgt ervoor dat u in de drukke binnenstad uw deur opent zonder daarmee fietsers in gevaar te brengen. Intersection Auto Brake voorkomt een plotselinge aanrijding en de veiligheidskooi en zij-airbag in de bijrijdersstoel beschermen niet alleen u, maar ook andere inzittenden.

Verder is deze auto uitgerust met alles wat u nodig heeft om uw rit te optimaliseren. Het intuïtieve infotainmentsysteem zal uw rijervaring plezierig maken. Daarnaast beschikt de EX30 over een ruim en luxueus interieur, waarin comfort en stijl hand in hand gaan. Neem plaats achter het stuur en profiteer van de vele mogelijkheden die de EX30 te bieden heeft.